WWF DANMARK – INDRETNING MED GENBRUG OG GIVERGLÆDE

WWF – Verdensnaturfonden i København oplever stor vækst. For at imødekomme det stigende antal medarbejdere, blev en ekstra etage tilført deres eksisterende kontorer. Den efterfølgende opgave blev at omdisponere de samlede arealer, skabe en harmonisk fordeling af funktioner og en tydelig sammenhæng imellem de to etager. Der var ønske om at etablere flere fællesområder samt et ønske om at fokusere på bæredygtighed ved at benytte genbrug og ’nye’ genbrugsmøbler til at indrette med.

For at skabe en varm og imødekommende atmosfære, introducerede vi en palette af grønne nuancer der sammenførte og tilførte ny energi til de to etager. Ved at benytte store visuelle elementer som farver og fotovægge, fik vi med små midler skabt en synlig miljøprofil og en tydelig, visuel opgradering for både ansatte og besøgende hos WWF. Ved at flytte rundt på eksisterende møbler var vi i stand til at skabe gode, funktionelle fællesrum og mødelokaler hvor eksisterende indretning blev løftet med nye elementer i form af tæpper, lamper og planter.

I samarbejde med gode leverandører: Storm Carpets, EGE Carpets, Lund Gulve, Merkur Gardiner, FloraDin planter, Mater, &Tradition, Maler Søren Malling m.fl., skabte vi et bemærkelsesværdigt og flot resultat på et lille budget.

Hjertelig tak til alle generøse samarbejdspartnere for bidrag til et vellykket projekt!

FØR / EFTER RENOVERING: