LÆGERNE ALGADE 4

For tredje gang har jeg haft glæden af at renovere et lægekontor med venteværelse, sekretariat, køkken og kontorer.

Venteværelset var et udfordrende rum at indrette, – langt og smalt, opdelt af døre på begge sider. For at imødekomme rummets form og samtidig skabe et mere diskret ventemiljø, valgte jeg at specialdesigne et møbel til rummet. Tre ovale bænke med siddepladser hele vejen omkring, opdelt af enkelte skuffedarier til magasiner og legetøj, samt fire pladser med tilgang til armlæn for patienter med behov for ekstra støtte.

Da det lange rum ligger på øverste etage, er der tilgang til lys fra fire loftsvinduer. Og dette bød på muligheden for at integrere grønne planter i de nye bænkemøbler. For at varme det indkomne lys op, blev alle fire lyskasser malet lys rosa indvendigt. For at få pendler ned over de små skuffedarier, konstruerede jeg i samarbejde med elektrikeren, et kontrasystem til lampernes ledninger. Venteværelset og sekretariatet blev malet i en Jotun støvgrøn nuance og alle kontorer blev opgraderet med nye, lydtætte døre.

Sekretariatet fik nye skriveborde med speciallavede bordplader. Der blev monteret låger på alle eksisterende reoler, for at skabe et roligere udtryk. Som indgang til sekretariatet, blev der konstrueret en diskret låge med tovejs-hængsler.

Alt dette ville ikke kunne lade sig gøre uden et eminent samarbejde med Across Europe, som producerede alt specialdesign og øvrige, nye elementer til projektet.