NÆSTEN SOM NY…

Familien på fire havde brug for en om-disponering og re-indretning af deres lejlighed på Østerbro. Og ved at sætte et vindue i den ene af de to åbninger imellem stuen og køkkenet, blev der plads til både en hjørnesofa i stuen og et hyggeligt køkkenhjørne med slagbænk. Køkkenet fik i tillæg en køkkenø og enkelte vægge fik farve på.

Familien blev efter lidt overtalelse rykket rundt, så børnene fik hvert sit lille værelse med snedkerlavede opbevarings-løsninger – og de voksne overtog det store soveværelset.

STUEN FØR:stue mod køkken - førbillede

STUEN EFTER:sofahjørne
detalje sofa

STUEN FØR:stue førbillede

STUEN EFTER:stue kig mod vindue

stue hjørne stue detalje 2

 

KØKKENDISPONERING MED PLADS TIL BÅDE SLAGBÆNK OG KØKKENØ:køkkenhjørne 3

køkkenhjørne 2

Køkkenhjørne
køkken Øbro

 

FØR: TØJOPBEVARING…før- børneværelse

EFTER: TØJOPBEVARING!hjørneskab i lille værelse

FØR: TØJOPBEVARING OG KONTOR…før - lille værelse udsnit højre

EFTER: BØRNEVÆRELSE MED OPBEVARING!lille værelse udsnit højre

lille værelse