NORDISK FILM FOYER

Jeg fik den udfordrende opgave at kreere en ny foyer til Nordisk Film i Valby. Med højt til loftet var der plads til et træ – så et ‘sort oliven’ fik plads i hjertet af konstruktionen. Der skulle være plads til en god kop kaffe, så en kaffebar var essentielt. Store rumdelere formet som ‘gamle’ vinduer i stål og glas blev smedet og monteret for at skærme for træk fra indgangspartiet og ramme området ind.

I eftertid har konstruktion og funktion blevet modificeret optil flere gange for at imødekomme forskellige ønsker og behov internt i organisationen.

Her har I det færdige projektet præsenteret i sin oprindelige form.

Før renovering:

Kaffelounge førbillede 3

Resultatet:

Kaffeloungen NF kaffebar kaffebar side kaffebar ovenfraKaffelounge fra 1. salKaffelounge fra 1. sal h Kaffelounge ovenfra